BYGG

Ombyggnads-, tillbyggnads- & ROT-projekt

Sedan bolaget grundades år 2016 har ombyggnads-, tillbyggnads- & ROT-projekt varit vår expertis. Vi har sedan starten haft stabila ramavtal med stora fastighetsbolag runt om i västra Skåne.

Det som gör oss unika på marknaden är att vi kan erbjuda kunden en helhetslösning till ett mycket kostnadseffektivt pris och med en skyndsam leverans. Vi har med god arbetsledning och god kompetens kunnat optimera produktionen. Tillsammans med vår goda dialog med fastighetsägarna har vi hittat dom nycklar som gör oss så unika.

Vi utför alla typer av ombyggnads-, tillbyggnads- & ROT-projekt. Vi är det självklara valet om du ska renovera din fastighet, lägenhet eller ditt hus. Oavsett om du ska genomföra en helhetsrenovering eller fräscha upp ett badrum.

Nyproduktion

Sedan 2021 har vi genomfört nyproduktionsprojekt. Vi har tagit vår expertis inom ombyggnads-, tillbyggnads- & ROT-projekt och applicerat detta inom nyproduktion. Vi har även kompletterat bolaget med den kompetens som behöver för att kunna genomföra nyproduktionsprojekt med ett högt kvalitets och hållbarhetstänkt genom hela projektet.